Audiovisual: Accés als ajuts europeus (MEDIA -Creative Europa)

16 i 17 de juny de 2016  |  Sala de Premsa - Palma Arena

 

 

>> DIJOUS, 16 DE JUNY <<

12 a 14 hores
Informació general: Presentació de Media Desk España. Informació sobre les funcions de l’Oficina Media. Resultats i reflexions sobre Espanya en el 2014/15. Pla d’acció proper per poder ajudar a totes les productores que vulguin accedir als ajuts d’Europa
Peter Andermatt

Pausa

16 a 20 hores (continuació)
Reunions one-to-one amb aquelles persones i empreses que els hi interessi.
Peter Andermatt


>> DIVENDRES, 17 DE JUNY <<

9 a 11 hores
Reunions one-to-one amb aquelles persones i empreses que els hi interessi.
Peter Andermatt

 

>> INSCRIPCIONS <<

 

Per inscriure's a les jornades cal enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
indicant "Jornades de formació audiovisual" a l'assumpte.  
Places limitades.

 

 

Peter Andermatt
Responsable de la gestió de la Fundació MEDIA Desk Espanya. Andermatt és diplomat en Comerç i fa més de 20 anys que treballa en la indústria audiovisual, fonamentalment en el desenvolupament de projectes, distribució i formació. Aporta una visió internacional i transversal de tots els àmbits que són claus per al Programa MEDIA. Durant quatre anys va ser director de vendes internacionals de la distribuïdora suïssa Cactus Film i durant deu anys va ser membre del consell d'administració de la productora T&C Film. Expert en el sector audiovisual espanyol, ha estat consultor en àrees de desenvolupament i formació professional, a més de guionista i editor de guions, així com Expert d'internacionalització per als programes PIPE i ICEX Next. Durant la seva llarga trajectòria a Espanya ha treballat amb nombroses institucions i empreses actives en la producció i les vendes de documentals, obres de ficció i animació.