Beques Postgrau Creació en Arts de Carrer de FiraTàrrega

Beques per al Postgrau de Creació en Arts de Carrer 2017 de FiraTàrrega

 

De 27 de febrer a 21 de juny de 2017  Tàrrega


L'Institut d'Estudis Baleàrics i FiraTàrrega han arribat a un acord per oferir dues beques per al Postgrau de Creació en Arts de Carrer, que impulsen conjuntament la fira i la Universitat de Lleida. El postgrau s'impartirà a Tàrrega del 27 de febrer al 21 de juny de 2017. En virtut d'aquestes beques, l'IEB cobrirà un 50% del cost de la matrícula per als dos estudiants balears seleccionats.

Els interessats a optar a aquests ajuts han d'enviar el seu currículum i una carta de motivació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del proper 15 de gener de 2017. La selecció dels estudiants es farà a través de la valoració del currículum i de l'expedient acadèmic.

El Postgrau de Creació en Arts de Carrer és una iniciativa pedagògica pionera en l'àmbit internacional, que té la finalitat de formar professionals de la creació a l'espai públic. És un títol de la Universitat de Lleida i té un caràcter marcadament professionalitzador. Consta de 36 crèdits ECTS que s'estructuren en classes teòriques i pràctiques i elaboració i defensa d'un treball final de Postgrau.

>> CURRÍCULUM I CARTA DE MOTIVACIÓ <<

Abans de dia 15 de gener de 2017

 

>> MÉS INFORMACIÓ <<

Document amb informació d'interès!