Música en directe: Manual de supervivència per a artistes, mànagers i promotors

10 i 11 de juny de 2016 | Sala de formació 1 - Palma Arena

 

>> INSCRIPCIONS <<

 

Presentació de les jornades i Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb l’assumpte FORMACIÓ MUSICA
Més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


>> DIVENDRES 10 DE JUNY <<

17 a 17.30 hores:
Presentació de les jornades i connexió en directe amb Paul Bräuer, Piranha Arts, organitzadors de les fires WOMEX i CLASSICAL NEXT.

17.30 a 19 hores:
Networking, networking, networking: el model del BIME (Bilbao)
amb Christophe Cassan (LastTour / Bizkaia International Music Experience)
i la participació de Marc Lloret (Mercat de Música Viva de Vic) i Julio Quintas (Taller de músics)

>> DISSABTE 11 DE JUNY <<

10.30 a 12 hores:
El(s) mercat(s) de la música viva, amb Marc Lloret (Mercat de Música Viva de Vic)

12.15  a 14 hores:
La música en directe: nocions de contractació, com presentar un projecte musical, mapa de noves oportunitats per a la projecció exterior, com arribar als mercats de contractació, què fer a una fira o festival professional
amb Julio Quintas (mànager / Taller de músics) i la participació de Marc Lloret (Mercat de Música Viva de Vic)

(Pausa per dinar)

15 a 17 hores:
Taller pitching i sessió speed-listenings. Com presentar amb èxit el vostre projecte musical
Un taller que posarà en pràctica tot el que s’ha vist en les sessions anteriors. Places limitades.


Christophe Cassan
Fa més de 15 anys que es dedica a tots els aspectes de la producció i programació musical: management, booking, direcció artística de festivals o event manager. Ara està integrat en l’equip de Last Tour, un dels més importants promotors musicals del nostre país i organitzador de 5 festivals.

Marc Lloret
Director artístic del Mercat de Música Viva de Vic des de 2011, compagina el càrrec amb el seu grup, Mishima, del qual n'és membre des dels seus inicis. Periodista i músic de formació, és l’organitzador del Festival popArb des de la seva primera edició; ha estat responsable de management a Produccions ContraBaix (Jazz), 2007-2010, agent de premsa free-lance (Emi, Llibres de l'índex, Músiques del Carib), 2006-2007; responsable de projectes d'Indigestió (Festival Hipersons, revista Nativa), 2005-2006; cap de premsa del Festival AV (Fuengirola, Màlaga), 2004; responsable de management i booking Ventilador Music (world, folk), 2003-2005; premsa i programació a FNAC Triangle, 2002 i cap de premsa a Grijalbo Mondadori, 2000-2002.

Julio Quintas
Productor, mànager, booker, desenvolupador de projectes, relacions públiques i des de fa uns anys és part de l’equip de Taller de músics, on porta la gestió de projectes musicals i col·labora en la formació professional.
Quintas ha treballat a Europa i Amèrica, en diversos gèneres musicals i diversos contextos professionals, des de l’àmbit discogràfic a la contractació en directe.