Formació per a intèrprets de música clàssica i contemporània

Formació per a intèrprets de música clàssica i contemporània

 

20 i 21 de desembre de 2016 | Conservatori Superior de Palma (Mallorca)Conservatori Professional de Maó (Menorca)


>> INSCRIPCIONS <<

Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb l’assumpte FORMACIÓ MUSICA
Més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Enregistrar, actuar, publicar en el món de la clàssica i la contemporània

A càrrec de Rut Martínez

 

Perquè no tots els gèneres musicals funcionen igual, i cada un d'ells té les seves dinàmiques i els seus circuits, cal una formació especialitzada en clàssica i contemporània.

 

MALLORCA 20 de desembre I 10:30 a 14:00 I Conservatori de Palma (Mallorca)

MENORCA 21 de desembre I 16:30 a 19:00 I Ateneu Artístic i Literari de Maó  (Maó)

EIVISSA febrer 2017

 

 

Rut Martínez. Periodista i gestora cultural. Llicenciada en Periodisme per la UPF (va cursar de manera prèvia els estudis d'Història a la UdG i estudis musicals al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i al Conservatori del Liceu de Barcelona), ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació local, comarcal i nacional (premsa escrita, ràdio i televisió). Ha treballat en organismes com l’ESMuC (Cap de Relacions Externes i Promoció), el Taller de Músics, el Consorcio para la Promoción de la Música (A Coruña: Orquesta Sinfónica de Galicia/Festival Mozart), la Fundació CIMA (Centre Internacional de Música Antiga), el Departament de Cultura (direcció general de Promoció Cultural) o el segell KML Recordings, entre altres. 

També ha treballat en l’àmbit de les Relacions Públiques -en organismes públics i privats-, i s’ha especialitzat en l’assessoria en comunicació estratègica (Orquestra Camera Musicae, entre els més recents), la representació artística i la producció executiva de projectes específics per a formacions i artistes de perfil divers. Com a freelance, col·labora en la gestió i promoció de diversos projectes culturals, principalment vinculats al món de la música