ABC del (auto)management + Taller EUROSONIC

ABC del (auto)management + Taller EUROSONIC

 

20 i 21 de desembre de 2016 | Arxiu del Regne de Mallorca (Mallorca)Biblioteca Pública de Maó (Menorca)


>> INSCRIPCIONS <<

Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb l’assumpte FORMACIÓ MUSICA
Més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Aspectes de la contractació en el directe. La feina del mànager.

Taller EUROSONIC, tot el que cal saber

A càrrec de Patricia Hermida

Patricia Hermida farà a les Balears un taller sobre contractació adreçada a músics, promotors i mànagers. D'altra banda, aprofitarem que ens visita perquè faci un taller pràctic sobre Eurosonic, una de les fires més importants d'Europa: quins materials dur-hi, com presentar-los i presentar-se, com fer que els contactes a Eurosonic siguin més profitosos.

 

MALLORCA 20 de desembre I 16:00 a 19:00 I Arxiu del Regne de Mallorca, Sala d'actes

MENORCA 21 de desembre I 16:30 a 19:00 I Biblioteca Pública de Maó

EIVISSA febrer 2017

  

Patricia Hermida, Copresident de MMF Spain, una associació de mànagers i representants de músics que pertany a la International Music Managers Forum (IMMF), és mànagers de diverses bandes amb trajectòria internacional. És experta en gestionar la carrera musical d'artistes de pop i rock, alhora que treballa d'assessora legal i jurídica per als professionals d'aquest àmbit i organitza esdeveniments musicals i gires de concerts.