Jornades de formació per a músics, mànagers i promotors musicals

Jornades de formació per a músics, mànagers i promotors musicals

 

Enregistrar, actuar, publicar en el món de la clàssica i la contemporània, a càrrec de Rut Martínez

ABC del (auto)management, a càrrec de Patricia Hermida

EUROSONIC, tot el que cal saber a càrrec de Patricia Hermida

Associacionisme en la música: plataformes, comunitats, associacions, sindicats, diversos participants

 

19 a 21 de desembre

Conservatori Superior de Palma (Mallorca) - Arxiu del Regne de Mallorca (Mallorca) – Ateneu Artístic i Literari de Maó  (Menorca) - Biblioteca Pública de Maó (Menorca)

 


>> INSCRIPCIONS <<

Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb l’assumpte FORMACIÓ MUSICA
Més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Enregistrar, actuar, publicar en el món de la clàssica i la contemporània

A càrrec de Rut Martínez

MALLORCA 20 de desembre I 10:30 a 14:00 I Conservatori de Palma (Mallorca)

MENORCA 21 de desembre I 16:30 a 19:00 I Ateneu Artístic i Literari de Maó  (Maó)

EIVISSA febrer 2017

Perquè no tots els gèneres musicals funcionen igual, i cada un d'ells té les seves dinàmiques i els seus circuits, cal una formació especialitzada en clàssica i contemporània.

 

 

 

ABC del (auto)management + EUROSONIC, tot el que cal saber

A càrrec de Patricia Hermida

MALLORCA 20 de desembre I 16:00 a 19:00 I Arxiu del Regne de Mallorca, Sala d'actes

MENORCA 21 de desembre I 16:30 a 19:00 I Biblioteca Pública de Maó

EIVISSA febrer 2017

Patricia Hermida farà a les Balears un taller sobre contractació adreçada a músics, promotors i mànagers. D'altra banda, aprofitarem que ens visita perquè faci un taller pràctic sobre Eurosonic, una de les fires més importants d'Europa: quins materials dur-hi, com presentar-los i presentar-se, com fer que els contactes a Eurosonic siguin més profitosos.

 

 

TAULA RODONA

Associacionisme en la música: plataformes, comunitats, associacions, sindicats, diversos participants

MALLORCA 19 de desembre I 19:00 a 21:30 I Arxiu del Regne de Mallorca, Sala d'actes

 

En el darrer any s'han creat desenes de plataformes de músics i intèrprets i altres professionals de la música que pretenen, a través d'elles, fer un front comú per reivindicar la desprecarització de la professió. Parlaran de la seva experiència representants de diverses associacions d'àmbit local i nacional.

Participants:

Patricia Hermida, copresident de MMF Spain, associació de mànagers

Vicent Colonques, Coordinadora per l'Escena Musical Valenciana

Adriano Galante de Seward, Presidente de SMAC! Sindicato de Músicos Activistas de Catalunya

 Representants de la Unión Estatal de Sindicatos de Músicos, Intérpretes y Compositoras

Pep Toni Ferrer, Músics per la llengua

 

 

 

Informació sobre les ponents

Rut Martínez. Periodista i gestora cultural. Llicenciada en Periodisme per la UPF (va cursar de manera prèvia els estudis d'Història a la UdG i estudis musicals al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i al Conservatori del Liceu de Barcelona), ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació local, comarcal i nacional (premsa escrita, ràdio i televisió). Ha treballat en organismes com l’ESMuC (Cap de Relacions Externes i Promoció), el Taller de Músics, el Consorcio para la Promoción de la Música (A Coruña: Orquesta Sinfónica de Galicia/Festival Mozart), la Fundació CIMA (Centre Internacional de Música Antiga), el Departament de Cultura (direcció general de Promoció Cultural) o el segell KML Recordings, entre altres. 

També ha treballat en l’àmbit de les Relacions Públiques -en organismes públics i privats-, i s’ha especialitzat en l’assessoria en comunicació estratègica (Orquestra Camera Musicae, entre els més recents), la representació artística i la producció executiva de projectes específics per a formacions i artistes de perfil divers. Com a freelance, col·labora en la gestió i promoció de diversos projectes culturals, principalment vinculats al món de la música

Patricia Hermida, Copresident de MMF Spain, una associació de mànagers i representants de músics que pertany a la International Music Managers Forum (IMMF), és mànagers de diverses bandes amb trajectòria internacional. És experta en gestionar la carrera musical d'artistes de pop i rock, alhora que treballa d'assessora legal i jurídica per als professionals d'aquest àmbit i organitza esdeveniments musicals i gires de concerts.