Vendre i vendre's. Claus per a la projecció internacional de la nostra literatura

17 i 18 de juny de 2016 | Sala de Formació 1 - Palma Arena

 

 >> DIVENDRES 17 DE JUNY <<

 

17 a 19 hores
Drets. Fires internacionals. Panoràmica de l'edició: mercat i dificultats.
Carlota Torrents, de l’agència literària Sílvia Bastos.

>> DISSABTE 18 DE JUNY <<

 

10 a 13 hores
Com es prepara una fira: preparació de catàlegs i cites, com afrontar una reunió amb un editor, elaboració de material útil, etc.
Natàlia Berenguer, de l’agència literària Sandra Bruna.

16 a 18 hores
Taller pràctic Els assistents posaran en pràctica tot el que s’ha vist a les sessions anteriors
Carlota Torrens i Natàlia Berenguer.

 

>> INSCRIPCIONS <<

 

Per inscriure's a les jornades cal enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
indicant "Jornades de formació de literatura" a l'assumpte.  
Places limitades.

 
Carlota Torrents
Agent literària i sotsdirectora del Màster en Edició (UPF)
Editora a Verdaguer Edicions
Ha estat vinculada al món dels llibres i la cultura des de sempre. Ha treballat a diverses cases editorials i va ser directora d'Eumo Editorial.  Com a gestora cultural ha treballat a la Institució de les Lletres Catalanes durant quatre anys on va participar en campanyes com L'Any del llibre i la Lectura (2005) i “Cap a Frankfurt” quan la cultura catalana va ser convidada a la Fira de Frankfurt l'any 2007. Ha estat cocreadora de la plataforma de lectura més gran del país «Què llegeixes» i actualment és sotsdirectora del Màster en Edició de la BSM-UPF, del qual en va ser alumna. Per continuar fent dits, com ho faria un pianista, fa d’editora a Verdaguer Edicions.


Natàlia Berenguer Gamell
Agent literària
Conec el món editorial des de les dues vessants, l'editorial i el d'agència, i aquest és un sector que em segueix sorprenent a diari. Agent literària en els darrers 9 anys a Sandra Bruna Agència Literària, vaig treballar abans 5 anys a l'Editorial Planeta de Grup Planeta després d'haver cursat el Màster en Edició a l'IDEC de la UPF, actualment UPF Barcelona School of Management. M'agraden les fires i les disfruto. Quan deixi d'aprendre i de passar-m'ho bé parlant de llibres i autors amb els editors, m'hauré de plantejar què vull ser de gran.